Accomodatie

Appartement: 70 m2
Terras: 10 m2
Solarium: 30 m2
Slaapkamers: 2
(1 slaapkamer met groot bed, 1 slaapkamer met 2 losse bedden. In huiskamer een sofabed voor 2 personen)
Slaapplaatsen: 6
Badkamers: 2
Airconditioning: Ja
Garage: buiten eigen terrein
Gemeenschappelijk zwembad
Strand: binnen 100 meter
Winkels: binnen 100 meter
O.a. met: TV (engelse en spaanse zenders), volledig ingerichte keuken, Airco / verwarming. grote patio, gratis Wifi, 24 uur lokale ondersteuning.
Beleid: niet-roken, geen huisdieren, minimale boekingsleeftijd 18 jaar

De beste vakantie ooit aan de Spaanse Costa Calida

Geniet van de heerlijke warme zon en de schitterende natuur in uw eigen (nieuw opgeleverde) vakantiewoning in San Javier aan de Costa Calida. Op het ruime terras komt u heerlijk tot rust, terwijl uw partner en/of kinderen zichzelf uren vermaken in het gemeenschappelijke zwembad.

Accommodatie

Ons nieuwe appartement bevindt zich in het Mirador de la Ribera-complex en is voorzien van een eigen, gemeenschappelijk zwembad. Het complex ligt op slechts 100 meter van de stranden van Santiago de la Ribera aan de Mar Menor. U loopt dus bijna vanuit het appartement zó de zee in. Deze ruime vakantiewoning met zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers is geschikt voor het hele gezin. Het appartement is gelijkvloers, dus ook aan de senioren is gedacht.

Het Mirador de la Ribera-complex

Met een terras en een tuin van ongeveer 100m2 met wandelpaden kunt u ook vanuit uw appartement genieten van de prachtige natuur. Het hele complex is bovendien omheind en afgesloten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Als u genoeg hebt van zwemmen in de zee, komt u heerlijk tot rust op het gemeenschappelijke terras bij het zwembad. Hier kunt u ook ‘s avonds terecht voor een gezellige wandeling, want de tuin wordt schitterend verlicht met sfeerverlichting.

In de omgeving

De Mar Menor (letterlijk: kleine zee) is een lagune, die door een smalle strip land (de La Manga Strip) wordt gescheiden van de Middellandse Zee. Het water van de lagune is zout, waardoor u gemakkelijker in het water kunt drijven. Bovendien is het waterstand laag en zijn er weinig golven. Ook natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers genieten hier vanwege de vlakke stranden en prachtige uitzichten.

Faciliteiten in de buurt van het appartement

Vlakbij zijn er winkels, restaurants, terrasjes, banken, apotheek, gezondheidszorg en dergelijke. Vliegt u op luchthaven San Javier, Murcia dan hoeft u slechts 10 minuten te rijden om uw vakantie te laten beginnen. Ook luchthaven Alicante ligt op een afstand van minder dan 1 uur rijden van het Mirador de la Ribera-complex. De steden Murcia en Carthagena zijn gemakkelijk aan te rijden met de auto, zodat u makkelijk kunt genieten van historische bezienswaardigheden of heerlijk kunt shoppen in winkelcentra.