Speciale uitjes voor mindervaliden

Het appartement is grotendeels geschikt voor mindervaliden. En ook de omgeving biedt genoeg mogelijkheden en bezienswaardigheden. Om alvast een beeld te krijgen geven wij u alvast een paar tips:

Een dagje uit in Murcia

Murcia is de dichtstbijzijnde en grootste stad van de vakantiewoning in San Javier. De rijke cultuur, artistiek, architectuur en het historische erfgoed maken deze stad tot een leuk uitje om de opzienbarende sporen van het verleden te bezichtigen. Vanuit de drukke stad kunt u zich even terugtrekken in een van de vele parken. Bezichtig de oude stukjes van het vroegere Murcia in Arab Walls, de beelden en schilderingen in de kerk Templo de San Juan de Dios en/of ga naar de Episcopal Palace of Murcia. In de grote stad Murcia is genoeg te doen waarna u kunt uitrusten in een van de parken die de stad biedt.

Barrio del Foro Romano

Bent u geïnteresseerd in de Romeinse geschiedenis? Dan is een uitje naar Cartagena de juiste optie. Met verschillende museums waaronder het Barrio del Foro Romano zijn toegankelijk om een mooi zicht te krijgen over de Romeinse geschiedenis. Daarnaast is het een goed idee om tijdens een wandeling door de stad langs het Palacio Consistorial te lopen.

Puerto Deportivo

In het gezellige kleine stadje Torrevieja vindt u uitgestrekte kades en een grote haven waar onder andere een groot schip is geplaatst. Wat ook heel opvallend is, zijn de beelden aan het water zoals de Dique de Levante Breakwater. Ga vervolgens het stadje in en u vindt onder andere de kerk Iglesia de La Inmaculada Concepcion. Al met al is dit een schitterende plek!

door vakantiehuisje